Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Ποιες είναι οι χρήσεις των καρτών επιγραφών στη συσκευασία;

επιχείρηση Νέα
Ποιες είναι οι χρήσεις των καρτών επιγραφών στη συσκευασία;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιες είναι οι χρήσεις των καρτών επιγραφών στη συσκευασία;

Οι κάρτες επικεφαλίδας σε συσκευασίες χαρτιού αναφέρονται συνήθως στα ορθογώνια ή τετραγωνικά κομμάτια χαρτιού ή χαρτονιού που συνδέονται με το πάνω μέρος μιας πλαστικής σακούλας ή άλλου υλικού συσκευασίας.Αυτές οι κάρτες επικεφαλίδων συχνά περιέχουν branding, πληροφορίες για το προϊόν, λογότυπα και μερικές φορές πρόσθετα γραφικά ή διαφημιστικό περιεχόμενο.

 

Οι κάρτες επικεφαλίδας εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς στις συσκευασίες χαρτιού:

 

Ετικέτες και πληροφορίες:Παρέχουν χώρο για το λογότυπο του εμπορικού σήματος, το όνομα του προϊόντος, την περιγραφή και οποιεσδήποτε άλλες ουσιώδεις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν μέσα στην συσκευασία.Αυτό βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίσουν γρήγορα το προϊόν και να μάθουν περισσότερα για αυτό.

 

Οπτική έλξη:Οι κάρτες επικεφαλής μπορούν να σχεδιαστούν με ελκυστικά γραφικά, χρώματα και τυπογραφία για να κάνουν την συσκευασία οπτικά ελκυστική και να ξεχωρίζουν στα ράφια.

 

Προαγωγή:Προσφέρουν μια πλατφόρμα για την προώθηση ειδικών προσφορών, εκπτώσεων ή άλλων μηνυμάτων μάρκετινγκ που σχετίζονται με το προϊόν.

 

Εμφάνιση κρέμασης:Οι κάρτες επικεφαλίδας έχουν συχνά μια τρύπα ή μια καρτέλα στην κορυφή, επιτρέποντας στην συσκευασία να κρεμάζεται σε ράφια, καρφιά ή γάντζους στην αγορά λιανικής.

 

Προστασία και σφράγιση:Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κάρτες επικεφαλίδας συμβάλλουν επίσης στην προστασία του προϊόντος σφραγίζοντας την συσκευασία ή αποτρέποντας την παραβίαση πριν από την αγορά.

 

Περιβαλλοντικά φιλικές συσκευασίες:Για τις οικολογικά συνειδητές μάρκες, οι κάρτες επικεφαλής μπορούν να κατασκευαστούν από ανακυκλώσιμα ή βιώσιμα υλικά, προσθέτοντας τη συνολική στρατηγική περιβαλλοντικά φιλικής συσκευασίας.

 

Αυτές είναι μερικές από τις κοινές χρήσεις των καρτών κεφαλής σε συσκευασίες χαρτιού.

 

Η SN HANGER παρέχει κάρτες κεφαλής, κρεμάστρες και γάντζους για προσαρμοσμένο σχεδιασμό.

Χρόνος μπαρ : 2023-08-21 16:46:52 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Sinicline Enterprise Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Karen

Τηλ.:: +8618986069273

Φαξ: 86-27-83390996

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)